TOIMITUSPÄIVÄ LAUANTAISIN
 
  • Toimitusaika sovitaan asiakkaan kanssa puhelimitse. Toimitus paikkakunnat: Oulu ja lähiseutu, KempeleMuhos, Utajärvi ja Vaala.
  • Peruuttamisoikeus – Kuluttajansuojalain 6 luvun mukaisesti etämyynnissä sovellettavaa peruutusoikeutta ei ole elintarvikkeiden ja muiden päivittäistavaroiden yksittäisissä toimituksissa.
  • Tuotteiden toimitus tapahtuu Asiakkaan ilmoittamaan toimitusosoitteeseen kolmannen osapuolen toimesta. Tuotteita toimitetaan vain erikseen mainituille alueille Suomessa ja toimitusosoitteen on sijaittava kyseisellä toimitusalueella. Toimitusalue rajataan postinumeron perusteella. Toimitusalueen voi tarkistaa Verkkokaupassa. Toimitusta ei voida toteuttaa, mikäli asiakkaan ilmoittamaan toimitusosoitteeseen ei ole maayhteyttä.
  • Asiakkaan tai häneen valtuuttamansa tahon tulee olla vastaanottamassa lähetystä sovittuna aikana tai huolehtia siitä, että lähetys voidaan toimittaa kotiovelle. Tompan Fisu ei vastaa siitä, jos tilauksen toimittaminen viivästyy tai tilausta ei pystytä toimittamaan sen vuoksi, että Asiakas on ilmoittanut virheelliset yhteystiedot Verkkokaupassa tai Asiakas tai hänen valtuuttamansa taho ei ole paikalla sovittuna toimitusajankohtana eikä heitä tavoiteta.
  • Toimituksen viivästyessä muista syistä Tompan Fisu tai kolmas osapuoli pyrkii olemaan yhteydessä asiakkaaseen sopiakseen uudesta toimitusajasta.